header_nieuw.jpg

zoutvorming

HARSDRUPPELS
Bij naaldhout kunnen door de verduurzaming onder druk wat harsdruppels aan het oppervlak komen. U kunt deze voorzichtig wegschrapen of met terpentine verwijderen.

zoutvorming

ZOUTVORMING
Het product dat gebruikt wordt om naaldhout te verduurzamen bevat impregneerzouten. Deze voorkómen aantasting door schimmels en insecten. Aan het oppervlak kunnen deze zouten zich soms mengen met vrijgekomen harsen. Dit heeft géén invloed op de duurzaamheid. Verwijder deze zoutsporen op dezelfde manier als harsdruppels: voorzichtig wegschrapen of met terpentine verwijderen.

kleurverschillen

KLEURVERSCHILLEN
Iedere boom is anders. Kleur, vorm en afmetingen zijn nooit hetzelfde. Kleurverschillen in houten producten zijn dan ook volkomen normaal. Ze zullen na verloop van tijd vervagen onder invloed van het zonlicht.

oppervlakteschimmel

OPPERVLAKTESCHIMMEL
In warmere perioden kan aan het oppervlak van naaldhout lichte schimmelvorming te zien zijn. Deze schimmel kan het hout echter niet aantasten. Spoel of borstel de aanslag gewoon weg. Ook als u niets doet zullen de vlekken verdwijnen.

barsten

BARSTEN
Hout is een natuurlijk materiaal dat zich blijft aanpassen aan de omstandigheden waarin het zich bevindt. Zonlicht, regen, temperatuur en luchtvochtigheid ...... allemaal hebben ze hun invloed. Bij langdurig droog weer, veroorzaken spanningen in het hout soms barsten, die zich na een regenperiode terug sluiten. De aanwezigheid van barsten doet niets af aan de constructieve eigenschappen van het hout.

Ruim assortiment

Ons assortiment bestaat uit ruim 120 producten. Waaronder boxen en kasten voor afvalcontainers, kisten voor vuilnis (-zakken), tuinkussens en gasflessen. Hoge en lage kasten voor onderander technische installaties. Bergingen voor fietsen, bakfietsen, motoren, scooters en scootmobielen. Plantenbakken, picknicktafels, sportbanken, opslagen voor brandhout, oppot-tafels, en side-tables. 

Eigen wensen

Lutrabox ontwerpt en produceert haar producten volledig zelf en dankzij de modulaire opbouw kunnen wij al onze producten in verschillende uitvoeringen aanbieden. Maar u kunt onze houten opbergmeubelen ook in maatvoering en indeling laten aanpassen naar wens. 

Ruimte

Uw ruimte wordt nog beter benut door de opbergmeubelen van Lutrabox. Een breed scala aan goed ontworpen functionele opgbergmeubelen voor buiten zorgt ervoor dat iedereen een opgeruimde en functionele plek kan creeëren, zodat u optimaal kan genieten van de (buiten)ruimte die u heeft. 

Losse onderdelen

Onze producten zijn 100% repareerbaar doordat u bij Lutrabox losse onderdelen kunt bestellen. Zo passen onze producten volledig binnen onze duurzame aanpak. Is een onderdeel aan vervanging toe? Lutrabox geeft u de mogelijkheid om losse onderdelen te bestellen. Zo kunt u uw opbergmeubel repareren in plaats van ze te vervangen want de conclusie is: repareren van uw product in plaats van vervangen is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor uw portomonee. Voor de losse onderdelen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. 

 

Heeft u vragen over een van onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op: 073 553 07 43

fsc

ispm

komo

10years